Nyheder

Får du nyhedsbreve fra blokerede sites ?

Hvis du på et tidspunkt har tilmeldt dig en nyhedstjeneste via en hjemmeside, og denne nu er blevet blokeret, er det desværre ikke længere muligt at afmelde nyhedstjenesten via hjemmesiden.

Spot en ulovlig netbutik

E-mærket guider blandt meget andet til, hvordan du kan spotte fupbutikker, som fx sælgere af kopiprodukter. På deres hjemmeside kan du finde gode råd.

Salg af kopimøbler på nettet blokeret

De danske domstole kan dømme netbutikker, der forhandler kopiprodukter, for ulovlige, hvorefter internetudbyderne skal blokere adgangen til dem.

3 tip til sommerferien

Vil du gerne streame film og musik på sommerferien uden at mobildataregningen løber løbsk? Så læs med her!

Hvad har vi lært af Share With Care?

Share With Care kampagnen blev til i et samarbejde mellem telebranchen, rettighedsbranchen og Kulturministeriet.

Share With Care – kampagnen slutter men budskabet fortsætter

Der er blevet afholdt camps med unge idémagere og iværksættere, som vil skabe digitale løsninger til fremtidens kulturforbrug. Kulturforbrugeres adfærd er blevet undersøgt på forskellig vis. Og aktiviteter, der med en positiv tone opfordrer til at benytte de mange og gode lovlige muligheder, er sat i gang. Kampagnen er nu ved at nå sin afslutning, men tankegangene og de nye måder at gøre tingene på, som kampagnen har affødt, lever videre.

Alt godt fra kulturweekenderne der gik

Musikstreaming trender, tv-serien er det nye sort og bøger læses på tablets. Læs om trends i det digitale kulturforbrug og bliv guidet til, hvor du selv kan lytte, se og læse.

5 tip til din Berlinale-weekend

Mens vi venter på, at årets Berlinale-film kommer i biografen, kan du fordrive ventetiden med tidligere års guld- og sølvbjørnevindere. Find dem på de digitale filmtjenester her!

5 tip til sportstjenester

Skal du se Champions League på tirsdag, når Man. City og Barcelona spiller? Eller er det Vinter OL, der trækker? Se her, hvor du kan finde kampene!

5 tip til din jazzweekend

Hver fredag ønsker Share With Care god weekend med forslag til en række digitale kulturtjenester, hvor du kan gå på opdagelse i film, tv, musik, spil og litteratur – og finde oplevelser til din weekend.

5 tip til børnebøger

Hver fredag ønsker Share With Care god weekend med forslag til en række digitale kulturtjenester.

Gør din tablet eller smartphone dig mere lovlig?

Hvis du både har computer, tablet og smartphone, har du sandsynligvis også et større lovligt forbrug af fx digital musik.

Målinger

5 tip til studiebøger

Studiestarten står for døren, og der skal købes bøger ind til det nye semester – men hvorfor ikke købe dem som e-bøger?

Bøger

5 tip til tv-tjenester

Vil du se Premier League live, det nyeste realityfix fra Big Brother eller det næste afsnit af DR’s Arvingerne? Så læs med her.

Film & TV

Find musikken – Airplay Music viser vej

Musiksøgemaskinen Airplay Music er for musik, hvad Momondo er for rejser.

Musik

Hvem står bag share with care?

Kulturministeriet
RettighedsAlliancen
Teleindustrien
DI ITEK