WhoMadeWho siger: Share With Care!

Den københavnske trio vil gerne blive ved med at lave elektronisk pop/rock, der sætter danseskoene i bevægelse. Derfor opfordrer de til at dele musikken med omtanke.

Københavnske Who Made Who støtter op om Share With Care og kampagnens budskab om at opleve og dele bøger, film, musik og andre kreative produkter med omtanke.

 

Trioens dynamiske udtryk bygger på mange forskellige musikalske udgangspunkter, som siden 2003 har befrugtet hinanden og født en masse nye rytmer, klange og melodier med udgangspunkt i jazz. Sanger/sangskriver Jeppe Kjellberg er uddannet jazzguitarist, Tomas Høffding er både sanger og bassist med rødder i den skandinaviske pop/rock-undergrund, og Tomas Barfod agerer som producer/soloartist, og udgav også sidste år den anmelderroste "Salton Sea".

Tilsammen skaber de musik, som det er svært at sætte en simpel overskrift på, men som kun de færreste kan lade være at danse til.

 

Som mange andre professionelle og dedikerede musikere er Who Made Who afhængige af betaling for deres musik, hvis de skal fortsætte med at spille og lave nye numre. Derfor stemmer de i med kampagnen og siger: Share With Care!

 
 

Hvem står bag share with care?

Kulturministeriet
RettighedsAlliancen
Teleindustrien
DI ITEK