Find musikken – Airplay Music viser vej

Hvis du har svært ved at finde den musik, du leder efter, er hjælpen nær: Musiksøgemaskinen Airplay Music er for musik, hvad Momondo er for rejser.

Er du på udkig efter et sjældent album eller det nyeste pophit? Men ved du ikke helt, hvor du skal lede? Bare rolig, Airplay Music viser vej til musikken på alle formater og til alle priser.

 

Airplay Music er en dansk søgemaskine, der sammenligner udvalg og priser fra pladeforretninger,
 streamingtjenester og mange andre musikudbydere. Fx kan du søge dig frem til, at den seneste udgivelse med Rasmus Seebach bl.a. kan streames på Spotify, downloades som mp3 på iTunes og købes som CD hos CDON. Eller du kan finde ud af, hvor du kan finde Bonnie Prince Billys nyeste album på vinyl til den bedste pris.

 

Hvad kan Airplay Music?

"Airplay Music er en musiksøgemaskine, der er for musikprodukter, hvad Momondo er for rejser. Her kan du søge efter musikprodukter sorteret efter udvalg, format og pris. Søgemaskinen søger blandt mere end 100 forskellige musiksider og -tjenester, og den hjælper dig til at finde frem til de produkter eller sange, du vil have, til den bedste pris", siger grundlægger og CEO for Airplay Music, Ulrik Hermansen.

"The Missing Link to Music" er jeres motto – hvad vil I sige med det?

"Vi vil gerne kæde musikere og forbrugere tættere sammen. Airplay Music er en portal, der viser vej til de musikprodukter, du som forbruger er på udkig efter. Sange og album, men også merchandise, koncerter og musikfestivaler. Tilgængelighed er en af de vigtigste ting for folk, og her hjælper vi forbrugerne med at finde vejen frem til dér, hvor de bedst og billigst kan finde det, de leder efter", siger Ulrik Hermansen.

 

Airplay Music kom online for forbrugerne i maj 2013, men har været under udvikling i et par år. Når du søger efter en musikudgivelse på Airplay Music, hjælper de dig til at finde ud af, hvor den kan findes, på hvilke formater og til den bedste pris. Tjenesten søger blandt mere end 100 hjemmesider og tjenester, der sælger musik.


Søg selv efter musik her: http://www.airplaymusic.dk

Hvem står bag share with care?

Kulturministeriet
RettighedsAlliancen
Teleindustrien
DI ITEK