5 tip til studiebøger

Studiestarten står for døren, og der skal købes bøger ind til det nye semester – men hvorfor ikke købe dem som e-bøger? Her finder du vej til e-studiebøgerne.

 

Hver fredag ønsker Share With Care god weekend med forslag til digitale kulturtjenester, hvor du kan gå på opdagelse i film, tv, musik, spil og litteratur og finde en masse gode oplevelser til din weekend.

 

Næste semesters studiestart står for døren, og der skal købes litteratur til de nye fag. Men hvorfor ikke købe bøgerne som e-bøger, du kan læse på din smartphone, tablet og computer – og skrive noter og lave understregninger direkte i den elektroniske bog. I denne uge guider vi til bogbutikker på nettet, hvor du kan blive klar til studiestart.

 

Studenterboghandelen – dedikeret til studiebøgerne

Studenterboghandelen er tilknyttet Syddansk Universitet og specialiserer sig i fag- og studiebøger inden for mange forskellige områder. Her kan du købe papirbøger over nettet, men også e-bøger, som du kan downloade med det samme efter betaling. Så er du fx startet på medicinstudiet og foretrækker bøgerne digitalt, kan du finde nogle af dem her.

 

Academic Books – kæmpe udvalg af akademiske bøger

Academic Books beskriver sig selv som Danmarks største akademiske boghandel med millionvis af forskellige bøger og e-bøger. Her kan du finde e-bøger inden for mange forskellige fagretninger, så hvad end du læser psykologi, jura eller naturvidenskabelige fag, er der masser af litteratur at gå på opdagelse i her.

 

 

 

BSS Books – de studerendes egen boghandel

BSS Books er et non-profit-foretagende oprettet af studerende tilbage i 1967 og kalder sig de studerendes egen boghandel. I dag sælger de selvfølgelig også e-bøger. Her kan du finde boglister matchet det enkelte semester på en lang række af studier, og på den måde kan du finde frem til litteraturen. Så hvis du fx læser erhvervsøkonomi eller IT, kan du finde direkte frem til de relevante studiebøger på BSS Books.

 

SAXO.com – den største netboghandel har også studiebøger

SAXO.com har eksisteret som netboghandel på det danske marked i en del år, hvor man har kunnet købe papirbøger, men er også fuldt med ind på det digitale marked og har e-bøger på de digitale hylder. Udvalget spænder bredt, men de har også en hel sektion dedikeret til studiebøger. Her kan du finde alt fra litteratur om, hvordan du skriver den gode opgave til grundbøger i fx sygepleje eller kulturforståelse. Og så er der også et udvalg af engelsksprogede bøger at supplere med.

 

Boghandleren – faglitteratur med mere

Boghandleren på nettet er en sammenslutning af fysiske butikker rundt om i landet, der sammen har netbutikken her. Hos Boghandleren kan du finde bøger inden for alle genrer, og der er også skole- og lærebøger at finde. Så hvis du vil læse e-bøger om eksempelvis sygeplejepraksis, sundhedspædagogik og videnskabsteori eller om sprog, retorik og sprogpolitik – så kan du finde dem her.

 

På Share With Cares hjemmeside kan du også finde vej til flere digitale tjenester. God digital kulturweekend!

Hvem står bag share with care?

Kulturministeriet
RettighedsAlliancen
Teleindustrien
DI ITEK