5 tip til sportstjenester

Skal du se Champions League på tirsdag, når Man. City og Barcelona spiller? Eller er det Vinter OL, der trækker? Se her, hvor du kan finde kampene!

Hver fredag ønsker Share With Care god weekend med forslag til en række digitale kulturtjenester, hvor du kan gå på opdagelse i film, tv, musik, spil og litteratur – og finde oplevelser til din weekend.

 

Selvom det er vinter, er der for alvor sport i luften lige nu. Champions League starter op igen på tirsdag den 18. februar, hvor Barcelona og Manchester City tørner sammen i ottendedelsfinalerne. I Sochi er der Vinter OL, hvor du kan følge med i fx snowboard, ishockey eller curling – også selvom danskerne ikke er helt i top, er der spænding nok for de sportsinteresserede. Og alt sammen kan fanges på digitale tjenester på internettet med din smartphone, smart-tv, tablet og computer.

 

Viaplay – følg med i Champions League

Med et abonnement på Viaplay, får du adgang til et meget stort udvalg af sportsbegivenheder. For 229 kroner om måneden kan du fx se alle Champions League og Premier League kampe, men også fange Superligaen. Der er også Formel 1 til de fartglade, PGA touren til de golfinteresserede eller NHL for dem, der ikke kan nøjes med at se ishockey til Vinter OL. Oveni får du også adgang til massevis af film og tv-serier.

 

C More Play – fra tennis til fodbold og ishockey

Med abonnement hos C More Play – til 99 kroner om måneden – kan du fx følge foldboldkampe fra Europa League, Serie A og La Liga. Derudover byder tjenesten bl.a. også på kampsport, tennis og ishockey. Her kan du for tiden følge den svenske ishockey liga, NHL, eller se tennis fra ABN AMRO turneringen i Rotterdam. Og hos C More Play er der også nok af andet tv-indhold at se på, hvis du har fået opfyldt din sportskvote.

NU TV – god til den engelske Premier League

NU TV er SBS Discovery tv’s egen tjeneste på nettet, der har kanalerne Kanal 4, Kanal 5 og Kanal 6. Her kan du med et abonnement til 99 kroner om måneden streame alle deres egne programmer live og on demand. Her kan du finde alle Premier League kampene og følge den engelske fodboldliga tæt – og oveni får du adgang til alle de andre programmer med fx serier og reality, som NU TV har at byde på.

 

DR TV – følg med i Vinter OL

Når licensen nu en gang er betalt, kan du også se tv fra DR’s kanaler på nettet – og lige for tiden byder DR bl.a. på et godt udvalg fra Vinter OL i Sochi. Så vil du se – eller gense – curling, kan du finde det her. Er du mere til skiskydning, ishockey og kælk – eller måske alle disciplinerne – kan du også få lysten stillet. Og til de håndboldinteresserede kan du lige nu.

 

På Share With Cares hjemmeside kan du finde vej til flere digitale musiktjenester. God digital kulturweekend!

Hvem står bag share with care?

Kulturministeriet
RettighedsAlliancen
Teleindustrien
DI ITEK